Logo
Haberler

10 Monkey D. garp Hakkında Bilmeniz Gerekenler

#1 - Garp, “Korsan Kral” ın hala hayatta olduğu zamanlardan Kong, Sengoku, Shiki, Silvers Rayleigh ve Whitebeard ile birlikte en önemli figürlerden biridir.

post-19

#2 - 38 yıl önce, Gol D. Roger ile ortak güçler aracılığıyla, Tanrı Vadisi'nde Rocks D. Xebec'i yenerek “Rocks Era” olarak bilinen süre boyunca “Deniz Piyadeleri Kahramanı” sıfatını kazandı. Ancak Garp, bu olay hakkında utanç duyduğu için Tanrı Vadisi Olayını nadiren tartışıyor.

post-19

#3 - Garp, Fleet Amiral Kong'dan birçok kez amiral pozisyonuna bir terfi teklif edildi, ancak her seferinde reddetti. Asıl sebep, Göksel Ejderhaların yetkisi altında çalışmayı reddetmesiydi.

post-19

#4 - Garp, kauçuk gövdeli torununu kafasına vurarak yaraladığında Busoshoku Haki'nin kullanımını gösteren ilk karakterdir.

post-19

#5 - Luffy'nin kendisinden başka, Garp aslında hikayede görünen tek Romance Dawn V.2 karakteridir. Karakterinin bazı yönleri Romance Dawn sürüm 2'den kalmaktadır. Her zamanki gibi sıcak huylu ve Luffy'nin maskaralıklarına dayanılmaz. Son versiyon gibi, Luffy"nin izinden gitmesini sağlamaya kararlıydı, ancak burada o bir korsan kaptanı, şu anki mesleğinin tam tersi. Her iki hikaye de karşılığında Luffy, büyükbabasının izinden gitme fikrini tamamen reddetti..

post-19

Benzer Yazılar

Oda, Hasır Şapkaların cinsiyet değiştirilmiş versiyonlarını çizdi, Shichibukai, Süpernovalar ve Amiraller
Haber Oda, Hasır Şapkaların cinsiyet değiştirilmiş versiyonlarını çizdi, Shichibukai, Süpernovalar ve Amiraller

Soru 1: Tanıştığımıza memnun oldum. Iva-chan"a bakarken Hasır Şapkaların cinsiyet değiştirilmiş versiyonlarını görmek istediğimi düşünüyordum.. Onları benim için çizebileceğini düşünmüyor musun? Lütfen yap şunu. Kalem adı: TOMO. M

Hasır Şapka Korsanları Zoan Formunda Canavar Korsanları
Haber Hasır Şapka Korsanları Zoan Formunda Canavar Korsanları

Raizo Art, Hasır Şapkalı Korsanları Zoan Formunda Canavar Korsanları olarak çizdi. Hadi bir göz atalım!

Oda ve Toriyama birlikte TEK PARÇA x DRAGON BALL tek seferlik manga yaptığında!
Haber Oda ve Toriyama birlikte TEK PARÇA x DRAGON BALL tek seferlik manga yaptığında!

Cross Epoch, Eiichiro Oda ve Akira Toriyama"nın tek seferlik bir Japon manga işbirliğidir.. Kendi başyapıtları One Piece ve Dragon Ball arasında bir geçit.

Yorum Yaz



Yorumlar (0)

Buraya yorum yapan olmamış. İlk sen olabilirsin...