Logo
Haberler

5 Eski Nesil Tek Parça En Güçlü Korsan Kaptanları

Korsanlar uzun zamandır One Piece dünyasında yaşam tarzının bir parçası olmuştur. Bahsedilen en eski korsan grubu, 100 yıldan daha uzun bir süre önce Dorry ve Brogy'nin altındaki korsanlardı. ancak, o zamanlar var olan korsanlara rağmen, hiçbirinin dünyayı sarsacak kadar kayda değer olmadığı bilinmiyordu.

post-19

40 yıldan fazla bir süre önce, Rocks D. Xebec liderliğindeki Rocks Pirates son derece belirgindi ve Gol D. Roger'ın Korsan Kral olarak öne çıkmasına kadar süren bir dönemi tanımladı.

post-19

Tüm bunlar büyük korsan Gol D. Roger'ın (ve Edward Newgate ve Shiki gibi diğerleri) gelişiyle değişti. Roger daha önce kimsenin yapmadığı şeyi yapmaya hazırlandı - Grand Line"ı fethedin. Başardı ve bunu yaparken Laugh Tale"e gitti ve dünyanın herhangi bir yerinde bir şeyi geride bıraktı., onun en değerli mülkiyeti, Tek parça. Roger, korsan olmakla ilgili bir romantizm havası getirdi ve ölümü üzerine son sözleri başkalarını korsan olmak için denize gönderdi.. İşler bir daha asla eskisi gibi olmayacak.

post-19

Roger'ın ölümü, hazinesini bulmayı ve Korsan Kral olmayı umarak Grand Line'a birçok korsan gönderdi.

post-19

Şimdi bir göz atalım 5 Eski Nesilden En Güçlü Korsan Kaptanları:

#SHİKİ ASLAN

post-19

Shiki Golden Lion, Altın Aslan Korsanlarının amirali ve Impel Down'dan kaçan bilinen ilk mahkumdur. Roger'ın döneminde Shiki, Sengoku, Garp, Whitebeard ve Roger ile aynı seviyede olan zamanın en güçlü korsan figürlerinden biriydi. O dönemden önce, Rocks Pirates üyesiydi. Shiki onu Marineford Deniz Kuvvetleri bir ordu öldürmek için izin onun yüce kılıç becerileri ile takviye muazzam fiziksel güce sahiptir ve Marineford yarısını imha bırakarak onların kavga sonucu onu bastırmak için Garp ve Sengoku hem kombine çabaları aldı.Shiki Fuwa Fuwa no Mi yedi, bir Paramecia türü Şeytan Meyvesi, onunla temas ettikten sonra çevreleyen cansız maddeyi havaya uçurmasını sağlar. Saldırırken, Shiki çevredeki ortamı düşmanlarına karşı kullanır, dünyayı veya karları dev aslan kafalarına şekillendirir ve düşmanlarına doğru fırlatır, hatta su yüzer hale getirir. içinde rakiplerini boğmak. Belirtildiği gibi, güçleri kendisinden başka herhangi bir canlı maddede kullanılamaz, yani başka bir kişiye dokunamaz, hayvan, veya bitki ve onları havaya uçurun.

Benzer Yazılar

20 Bize İlham Veren Tek Parçadan Alıntılar
Haber 20 Bize İlham Veren Tek Parçadan Alıntılar

“Adalet denen bu şey... nerede durduğunuza bağlı olarak şeklini değiştirir.” - Kuzan (Aokiji)

ÜST 50 Tek Parça İçinde Bilinen En Yüksek Ödüller!
Haber ÜST 50 Tek Parça İçinde Bilinen En Yüksek Ödüller!

Normalde, bir ödül bir Hükümet yetkilisi veya Deniz Piyadeleri tarafından verilir. Buradaki fikir, başkalarını suçlunun yakalanmasına yardım etmeye teşvik etmektir, böylece çabucak adalete teslim edilebilirler..

Üst 10 Usoppp'un gerçek olan yalanları!
Haber Üst 10 Usoppp'un gerçek olan yalanları!

Yalanları her zaman gerçekleşir!

Yorum Yaz



Yorumlar (0)

Buraya yorum yapan olmamış. İlk sen olabilirsin...