Logo
Haberler

Oda, birisinin Şeytan Meyvesinin Adını nasıl öğrendiğini açıklıyor

Soru: Hey, Odacchi! Bir sorum var! Şeytan Meyveleri Hakkında!! Kaku ve Kalifa, Şeytan Meyvelerinin ne olduğunu yiyene kadar bilemeyeceklerini söyleselerdi, Shanks, Luffy''nin Gomu Gomu no Mi"nin yemeden önce ne olduğunu nasıl biliyordu?? Söyle bana! Şimdi söyle!! Pleeeease söyle bana!!! PN Shirogitsunekko

post-19

Oda: İyi, Sanırım sonunda ana hikayede Şeytan Meyveleri hakkında daha fazla açıklama yapacağım, ama görüyorsun, Şeytan Meyveleri kitabı var.

post-19

Her türlü meyve adı ve yeteneği hakkında bilgi sahibidir., ancak meyvenin birkaçı aslında şekilleriyle tanımlanabilir. Gomu Gomu no Mi durumunda, bir resim ve her şey vardı, ama Kaku ve Kalifa için, nihayet meyveyi yiyene kadar nasıl bilmeyeceklerinden bahsediyorlardı. Hacim 45 SBS bitti!! Bir dahaki sefere kadar!!

post-19

Bu, kitaptaki bilgilerin eksik olduğu anlamına gelir, çünkü sadece birkaç şeytan meyvesinin illüstrasyonları vardır (çoğu Şeytan Meyvesinin görünüşleriyle tanımlanamayacağı anlamına gelir) ve henüz belgelenmemiş niteliklere sahip şeytan meyveleri vardır. Bu kitabı kullandığı bilinen bir kişi, Yami Yami no Mi''yi ararken şeklini verilen resimden ezberleyen Karasakal''dır.. Vinsmoke Ailesi"nin ansiklopedinin bir kopyası da var, Sanji"nin okuduğu ve Suke Suke no Mi ile ilgilendiği.

post-19

Benzer Yazılar

Oda'ya göre Hasır Şapkalar ve Ruh Hayvanları
Haber Oda'ya göre Hasır Şapkalar ve Ruh Hayvanları

Bir SBS sorusu, bir hayran en çok hangi hayvanlara benzeyeceklerini sordu. Bu soru ilk sorulduğunda, Hasır Şapkalar vardı 6 üyeler. Daha sonraki bir SBS"de, Oda kalan mürettebat üyeleri için diğer hayvanları sağladı. Bölüm 651''in renk yayılımı, her Hasır Şapkayı bir hayvan post-timeskip olarak da tasvir etmektedir. Mürettebatın hayvanlarından bazıları değişti, ama bazıları aynı kalır.

BUGGY vs AKAINU! Epik Fan Yapımı Bölüm!
Haber BUGGY vs AKAINU! Epik Fan Yapımı Bölüm!

Kaynak

One Piece Karakterler nasıl bakardı 40 ve 60 yaşında!
Haber One Piece Karakterler nasıl bakardı 40 ve 60 yaşında!

1-Soru: Odacchi, merhaba! Hem Odacchi hem de Luffy"nin büyük bir hayranıyım. Bugün Odacchi için bir sorum var! Çocukken, Maymun D. Garp''ın gözleri Luffy''nin gözleriyle aynıydı, büyük ve yuvarlak. Ancak, bir yetişkin olduğunda, daraldılar. Peki ya Luffy''nin gözleri? Döndüğünde 20, gözleri de Garp''inki gibi olacak mı?

Yorum Yaz



Yorumlar (0)

Buraya yorum yapan olmamış. İlk sen olabilirsin...