Logo
Haberler

Oda zaten Luffy'nin Annesini Ciltte çizdi mi? 45?

Maymun D. Dragon'un hikayesinde oynayacağı büyük bir rolü olacağını zaten biliyoruz. One Piece, ancak Luffy'nin annesinin kim olabileceği veya tarihteki rolünün ne olabileceği ya da öldüğü ya da örtbas edip etmediği hakkında herhangi bir düşünceye sahip olan var mı?

post-19

Onu hiç duymadığımız gibi, muhtemelen Garp'ın bile ifşa etmek istemediğinden büyük bir sırrı vardır ve Luffy doğduğunda (belki daha sonra) ölmediğini düşünebiliriz çünkü Garp muhtemelen Luffy'ye annesinin öldüğünü bildirirdi.

post-19

Belki de Dünya Hükümeti tarafından aranıyor ve Luffy"yi kesintisiz bir kaçıştan kurtulmasına izin vermek ya da sadece planını sürdürmek için vazgeçti..

Her neyse Oda, Luffy'nin ebeveynlerinin 44 SBS, Bölüm 440'te görünmesini sağlayacağını söyledi:

post-19

Bu kadın Luffy'nin annesi olabilir mi? Hikayeyle alakalı olacağını ve hiç gösterileceğini düşünüyor musun? Eğer öyleyse, onun konumu nedir? Düşüncelerinizi paylaşın.

Benzer Yazılar

Eiichiro Oda'ya Göre En Hızlı Hasır Şapkalar
Haber Eiichiro Oda'ya Göre En Hızlı Hasır Şapkalar

Ses için Oda''nın SBS"si 85, en hızlı Hasır Şapka"nın kim olduğunu açıkladı. Kesinlikle seyahat hızı akıllıca konuşuyordu, ama yine de niyetini gösteriyor. Şaka yaparak Zoro''yu ortadan kaldırıyor, ama yapmasa bile sonuçlar pek değişmezdi.

Oda"ya göre “One Piece Film Red”, Shanks hakkında Büyük Sırları ortaya çıkaracak!
Haber Oda"ya göre “One Piece Film Red”, Shanks hakkında Büyük Sırları ortaya çıkaracak!

One Piece Film: Red, 6 Ağustos 2022''de piyasaya sürülecek olan 15. One Piece filmi. Film Shanks"ı içerecek ve büyük bir yeni kadın karakteri tanıtacak: görüşmediği kızı Uta.

Oda, One Piece Final Saga hakkında büyük bir güncelleme paylaşıyor!
Haber Oda, One Piece Final Saga hakkında büyük bir güncelleme paylaşıyor!

Oda, One Piece Final Saga öncesinde bir mesaj paylaşıyor.

Yorum Yaz



Yorumlar (0)

Buraya yorum yapan olmamış. İlk sen olabilirsin...