Logo
Haberler

One Piece Bölüm 1058 Tam Özet | “Yeni İmparator”

Bölüm Sunny'de başlıyor. Nami, Luffy'yi Wanokuni'den ayrıldıklarında yaptıklarından dolayı azarlıyor. Yüzü tümsekler ve yaralarla kaplı bir kafese kapatılan Luffy, “Dört İmparatordan Biri” unvanıyla tanıtılıyor. Luffy, Nami'den özür diler ama o hala öfkelidir. Nami ona aptallığının bir sınırı olduğunu ve bu sefer onu aştığını söyler. Jinbe, herkesin iyi olduğunu söyleyerek gerginliği gidermeye çalışır, bu yüzden önemli değil. Nami ona öfkeyle cevap verir.

post-19

A News Coo, gazeteyi herkese yeni ödüllerinin tükendiğini söyleyen Robin'e verir. Sanji heyecanla Robin'e koşar, ama tökezler ve Aranıyor posterleri geminin diğer ucuna uçar. Anlatıcı, imparator "Hasır Şapkalı Luffy"nin ve 9 "komutanının" yeni ödüllerini sunar.[Doktor. “Doğrayıcı, Pamuk Şeker Aşığı” (Evcil Hayvan). Ödül: 1.000 Berry (900 Berry artışı)]
Helikopter: "Ne? Arttı, ama bu…!”
[Navigatör. "Kedi Hırsızı" Nami. Ödül: 366.000.000 Berry]
Nami: “Yüz milyonlar mı? Onları istiyorum…"
[Müzisyen. "Ruh Kralı" Brook. Ödül: 383.000.000 Berry]
Brook: “Yohohoho~~~ Yohoho~~~~~~”
[Gemi yapımcısı. "Siborg" Franky. Ödül: 394.000.000 Berry]
Deniz Piyadeleri, Aranıyor posterindeki resmini Sunny'nin kuklasının bir resmiyle değiştirdiği için Franky çok sinirlendi.
[Keskin nisanci. "Tanrı" Usopp. Ödül: 500.000.000 Berry]
Usopp: "Yeter!! Lütfen daha fazla büyütmeyin!!"
[Arkeolog. "Şeytan Çocuk" Nico Robin. Ödül: 930.000.000 Berry]
Robin, Chopper'a biraz pamuk şeker verir.
[Aşçı. "Kara Bacak Sanji". Ödül: 1.032.000.000 Berry]
Sanji, ödülünü Zoro ve Jinbe'ninkiyle karşılaştırırken öfkeli bir şekilde yerde yatıyor.
[Dümenci. "Deniz Şövalyesi Jinbe". Ödül: 1.100.000.000 Berry]
Jinbe, Sanji'ye neyin yanlış olduğunu sorar.
[Kılıç ustası. "Korsan Avcısı Zoro". Ödül: 1.100.001.100 Berry]
Zoro: "Unut onu. 4 numara ile vakit kaybetmeyin. Hahahaha.”
[Kaptan. "İmparator Strawhat Luffy". Ödül: 3,000,000,000 Berry]
Luffy: "Özür dilerim. Lütfen beni dışarı çıkar… Açlıktan ölüyorum…”
Sunny, kaptanı bir kafeste kilitliyken ve Zoro ve Sanji bir kez daha kavga ederken rotasına devam ediyor.
Karai Bari Adası'nın dışına kesinLoncalar Arası astları, Başkanlarının Crocodile ve Mihawk gibi iki korsanı işe alabildiğine hâlâ inanamıyorlar.
Ancak, büyük tepenin içindeki şeyler çok farklı. Anlatıcı, Buggy'yi “Dört İmparatordan Biri” olarak tanıtıyor. Buggy'nin ağladığını ve hayatı için yalvardığını görüyoruz. Yüzü tümsekler ve yaralarla kaplı, ayrıca bazı dişleri de kırık.
Timsah ve Mihawk Başkan'ın kanepesinde oturuyorlar. Mihawk kılıcıyla Buggy'yi işaret ederken Timsah Buggy'nin kafasını tutuyor (Buggy'nin vücudu yerde yatıyor). Buggy onu affetmek için yalvarır ve onlar için her şeyi yapar (ayakkabılarını bile yalar). Timsah ve Mihawk onunla konuşur.

post-19

Crocodile: “Cross Guild'in benim ve Hawkeye tarafından kurulmuş bir organizasyon olması gerekiyordu…! Şimdi neden başkan sensin? Arabacı…”
Mihawk: "Muhtemelen basit bir özür pahasına "İmparator" olan ilk ve son kişisin Gerçekten ciddiysen hayatından vazgeç..."
Timsah, “utanmış” kelimesinin şu anki duygularını tarif etmek için yeterli olmadığını söylüyor. Buggy onlardan onu öldürmemelerini tekrar ister, Mihawk bunun pazarlık konusu olmadığını söyler. Galdino, Crocodile'ı takdir eder ve ona bunca zaman sonra onun için yeniden çalışmanın bir onur olduğunu söyler. Buggy, Galdino'ya kendisine ihanet edip etmeyeceğini söyleyerek yüzleşir, ancak Galdino, Buggy'ye asla onun astı olmadığını söyler. Mohji, Cabaji ve Alvida, Buggy'nin bittiğini görür, bu yüzden şimdi Crocodile'ı takip etmeleri gerektiğini düşünürler.
Deniz Piyadelerinin Mihawk'ın yaşadığı Kuraigana Adası'nı kuşattığı ana küçük bir geri dönüş başlar. Mihawk, üssünü değiştirmek için eşyalarını toplarken, Timsah Den Den Mushi tarafından Mihawk'ı aradı. Crocodile ona Shichibukai ortadan kaybolduğu için birlikte çalışmalarını önerdi.
Timsah: “Bunun kötü bir anlaşma olmadığını biliyorsun. Sen ve ben birlikte çalışırsak, Deniz Piyadelerinin bile dikkat edeceği bir organizasyonumuz olacak! "Deniz Avcısı" dedikleri adam sensin!! Ayrıca… kime güveneceğimize dikkat etme konusunda da birbirimize çok benziyoruz…”
Mihawk: “…”
Deniz Piyadelerinin Karai Bari Adası'nı kuşattığı ana bir başka geri dönüş görüyoruz. Buggy kaçış planını hazırlarken, Buggy'nin astları ona birinin adayı çevreleyen savaş gemilerine saldırdığını bildirir. Buggy büyük tepeden çıktı ve gördüklerine inanamadı. Savaş gemilerini batıranlar Timsah ve Daz Bones'du.
Buggy'nin astları, Başkan Buggy'nin Crocodile'ın ağabeyi gibi olduğu hakkındaki söylentilerin her şeye rağmen doğru olduğunu ve bu yüzden Crocodile'ın şimdi onu kurtarmak için hayatını riske attığını söylüyor. Buggy devam etti, ama gerçek çok farklıydı. Buggy'nin derinlerinde çok korkmuştu.
Buggy: “Büyük borçlarımı tahsil etmek için burada. Ama ona verecek bir şeyim yok, ne yapmalıyım? Denizcilerden daha kötü."
Crocodile, Buggy ile buluştu. Crocodile ona, Buggy'nin nasıl biri olduğunu bildiğinden, Buggy'nin öylece uçup gideceğini düşündüğünü söyledi. Buggy para konusunda bahaneler üretmeye çalışır, Buggy's Delivery'de işlerin iyi gittiğini ancak beslemesi gereken çok işçisi olduğunu ve çok paraya mal olduğunu söyler. Ana yıldızları “devler”in yakın zamanda bıraktığından bahsetmiyorum bile.
Timsah: “Yeterince para kazanamıyorsanız, neden kendinizi satmayı düşünmüyorsunuz?”
Buggy: “Böyle korkunç şeyler söyleme! Biz Impel Down'dan birlikte kaçan yoldaşlar değil miyiz? Croc-chan ”
Timsah: “O zaman o “arkadaşlık” için sana ödünç verdiğim parayı bana geri öde. Değilse, meseleyi KENDİ halletmek zorunda kalacağım. Yeni şirketimi kurmak için tüm bu paraya ihtiyacım var!”
Buggy daha sonra bir çözüm bulur ve Timsah'a ona katılmasını ve ona hizmet etmesini teklif eder. Buggy, Crocodile'ın organizasyonunu daha hızlı çalışır hale getirmek için şirketinde Crocodile'ın ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğunu söylüyor. Ve Timsah hepsini ücretsiz olarak kullanabilir. Buggy de yaptığı iş ile borçlarını ödeyecek.

post-19

Günümüze dön. Crocodile, Cross Guild posterini kancasıyla tutarken Buggy'ye çok kızgın bakar.
Timsah: “Ve konuştuklarımızdan sonra, bu tüm dünyaya yaydığınız poster. Bu konuda önemli birine benziyorsunuz, Sayın Başkan.”
Buggy: “Hepsi bir yanlış anlama! Gerçekten öyle demek istemedim!"
Timsah: “Öyleyse bu ne anlama geliyor?”
Buggy: “İşçilerim yaptı, bana çok saygıları var… Ben de şok oldum!”
Posterlerle ilgili küçük bir geri dönüş görüyoruz.
Buggy: "Posterlere ne yaptın?"
Buggy'nin astı: "Ah, Başkan. Seni 3'ün en havalısı gibi gösterdim”
Buggy: “Haaaaat?”
Buggy'nin astları: "Ve dünyanın her köşesine teslim edildiler"
Buggy: “Whaaaaaaaaaaaaat?”
Donanma Karargahına KesBrannew acil bir toplantı düzenliyor. Brannew, Buggy'den sadece Impel Down olayının arkasındaki beyni olmadığını, aynı zamanda Korsan Kralı'nın mürettebatının bir üyesi olduğunu ve “Yonkou”nun Kızıl Saçına bile rakip olan bir korsan olduğunu söylüyor. Brannew, Buggy'nin karizmasının Crocodile'ın Ouka Shichibukai elendiğinde ona yardım etmeyi başardığını da ekliyor.
Öte yandan Crocodile ile Mihawk'ın aralarındaki bazı konuşmaları dinleyerek aralarındaki ilişkiyi teyit edebildiler. Onların “Deniz Avcılığı” hareketi, yeraltı dünyasından birçok tehlikeli insanı kendine çekti. Yani Cross Guild onlar için büyük bir tehdit olabilecek bir organizasyon.

post-19

Brannew bu 3 korsanın ödüllerini bildirir.
Brannew: "Efendim Timsah. Ouka Shichibukai ve Logia'nın eski üyesi, harika bir zeka ve karizma sahibi
Ödül: 1,965,000,000 Berry!
"Şahin Mihawk"! Ayrıca Ouka Shichibukai'nin eski bir üyesi ve yetenekte İmparator "Kızıl Saç"ı geride bırakan bir kılıç ustası. Bu miktar dünyanın en güçlü kılıç ustası için!
Ödül: 3.590.000.000 Berry!
"Dahi Soytarı Arabası"!! Daha önce bahsedilenlere ek olarak… gücü, Crocodile ve Mihawk'ın ona itaat etmesini mümkün kılmıştır.
Ödül: 3.189.000.000 Berry!
“Hasır Şapkalı Luffy” ile birlikte yeni bir İmparator olarak kabul edilen hükümet, onu dikkat edilmesi gereken tehlikeli bir faktör olarak etiketledi.”
Karai Bari Adası'na dönüşCrocodile konuşmaktan yorulduğu için hâlâ canı için yalvaran Buggy'nin işini bitirmek üzeredir. Ama Mihawk konuşmaya başlar, Buggy'ye tüm ihtişamı vermenin belki de kötü bir fikir olmadığını söyler. Mihawk İmparator olmakla ilgilenmiyor, sadece barış içinde yaşamak istiyor.
Timsah ciddi olup olmadığını sorar. Mihawk, Crocodile'a tüm dikkatleri üzerine çekmek için Buggy'yi kullanabileceklerini ve gölgelerde ne isterlerse yapabileceklerini söyler. Timsah ona haklı olduğunu söyler.
Buggy, Crocodile ve Mihawk ile balkona çıkar ve yeni ittifak hakkında bilgi verir.
Buggy: “Gelecek yeni döneme hazırlanmak için… Cross Guild'i yarattık! İşte komutanlar!”
Timsah ve Mihawk, isimlerini bağırırken astlarına ciddi bir şekilde bakıyorlar. Buggy ağlar, astları bunun duygu yüzünden olduğunu düşünür, ancak Buggy şimdi onu bekleyen hayat için ağlar.
Kabakka Queendom'a kesinDevrimci Ordu'nun liderleri sağ salim geri döndüler. Sabo yanlarında değil ama Koala'ya iyi olduğunu söylüyorlar. Karasu, yollarını ayırdıktan sonra yaşanan olayla ilgili olarak Sabo'ya inanmayı tercih ettiğini söylüyor.
Koala, Sabo'nun Kral Kobra'yı gerçekten öldürdüyse, arkasındaki sebepler ne olursa olsun onu affetmeyeceğini söyleyen Dragon'a yaklaşır. Dragon, Kuma'nın önündedir ve onunla konuşur.

post-19

Dragon: "Söyle bana... Kuma... Ne gördün?"
Kuma: “Nasıl isterseniz lordum…”
Görünüşe göre Kuma hala bir köle gibi davranıyor. Aniden, bir Den Den Mushi çalar. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Kambakka Queendom'a yapılan çağrıyı keser, bunun “Alev İmparatoru” olabileceğini söylerler, bu yüzden kaydetmeye başlarlar.
Koala, Den Den Mushi'yi alır.
Koala: “Sessizlik lütfen! Merhaba! Bu Koala!"
Sabo (Den Den Mushi): "Benim... Sabo."
Bölümün sonu

Benzer Yazılar

Altı Yeni Oyuncu ONE PIECE Netflix Live Action"a katıldı!
Haber Altı Yeni Oyuncu ONE PIECE Netflix Live Action"a katıldı!

ONE PIECE Netflix Live Action altı yeni oyuncu ekledi.

Oda Önümüzdeki 3 Yılda One Piece'i Bitirmeyi Planlıyor!
Haber Oda Önümüzdeki 3 Yılda One Piece'i Bitirmeyi Planlıyor!

Son zamanlarda, Eiichiro Oda, Dedektif Conan manga serisinin yazarı Gosho Aoyama ile bir röportaj...

Yorum Yaz



Yorumlar (0)

Buraya yorum yapan olmamış. İlk sen olabilirsin...