Logo
Haberler

Sanji'nin Kadınlarla Mücadele Edememesinin Arkasındaki Sebep

Önce bir şeyi anlayalım, Sanji kadınları tekmelemeye karşı değildi.

Sanji, Zeff"e kadınları da tekmelemesini söyler

post-19

Ama sonra Zeff şöyle diyor:

post-19

Yani Sanji kadınları tekmelemeyi her reddettiğinde, bunu Zeff için yapıyor, o sadece Zeff"in ona öğrettiğini yapıyor. Zeff sadece babası değil, kurtarıcısı, aynı zamanda öğretmeni, Sanji''nin dövüş tarzı sadece Zeff onu eğittiği için var.

post-19

Yani birisi “Sanji kadınları tekmelemek zorunda” dediğinde, “Sanji, Zeff"in nefret ettiği bir şeyi yapmak için Zeff"ten öğrendiklerini kullanmalı” diyorlar.. Ve Sanji böyle bir şey yapmaktansa ölmeyi tercih ediyor. Bunun neden Sanji"yi birinden daha kötü yaptığını gerçekten anlamıyorum, en kolay şey senden zayıf birine saldırmak, ama inançların için ölme kararlılığına sahip olmak, bu zor.

post-19

Zeff"in haklı ya da yanlış olması önemli değil, Sanji ailesi tarafından nefret edildi ve Zeff onun için her şeyi verdi. Kadınları tekmelemek Zeff"in çok nefret ettiği bir şeyi yapmak anlamına geliyorsa, o zaman Sanji asla yapmayacak.

Bunda sorun görmüyorum, çünkü Sanji kadınları yenemezse, mürettebattan biri bunu yapabilir, Sanji"nin Usopp"a ekip çalışması hakkında söylediği şey bu.

post-19

“Ama Oda neden Sanji"yi bu durumlara sokar? ”

bence, Oda, Sanji''nin inançlarının ne kadar güçlü olduğunu göstermek istiyor, ve Nami"yle olduğu gibi başka bir karakterin kavgasına zemin hazırlamak için onu kullanıyor, ama herkes bunu görmüyor ve ODA"nın Sanji"yi kötü bir duruma soktığını düşünmüyor.

post-19

“Ama Sanji, Whole Cake Island"daki Big Mom"a saldırdı”

Yanlış, Oda zaten bunun hakkında cevap verdi:

post-19

Yani birisi Sanji''nin kadınları tekmelemeyi reddetmesini anlamazsa, ODA''nın hatası değil, okuyucunun hatası, çünkü Sanji''nin nedenleri açık; bu bir zayıflık gösterisi değil, bu bir güç gösterisi, güçlü inançlar, minnettarlık ve Sanji"yi daha çok sevmemi sağladı.

post-19

Bir kadın mürettebat için bir tehditse, Sanji vücudunu kalkan olarak kullanabilir, mürettebatı için ölebilir, ama asla bir kadına saldırmayacak.

*InterestingSun6070 tarafından

Benzer Yazılar

Oda, Ulti ve Page One"ın Kaido tarafından kabul edildiğini açıkladı
Haber Oda, Ulti ve Page One"ın Kaido tarafından kabul edildiğini açıkladı

Soru: Ulti ve Page One gerçek kardeşler mi? Sayfa Bir, onu daha yaşlı bir kadın arkadaşa da söylenebileceği gibi hissettiren bir terimle çağırıyor gibi görünüyor., sadece abla değil, bu yüzden ikisini çok merak ediyorum!

One Piece En Sevilen Karakterler Arasında Akıllara Uçan Füzyonlar
Haber One Piece En Sevilen Karakterler Arasında Akıllara Uçan Füzyonlar

niko.lass.mal, ONE PIECE serisinin en sevilen karakterleri arasındaki füzyonların sonucunu hayal ettiği bir dizi çizim yaptı. Sonuç inanılmaz. İşte başla:

USOPP ve KIZARU! Epik Fan Yapımı Bölüm!
Haber USOPP ve KIZARU! Epik Fan Yapımı Bölüm!

Yorum Yaz



Yorumlar (0)

Buraya yorum yapan olmamış. İlk sen olabilirsin...