Logo
Haberler

Tek Parça Film: Red, Shanks"ın Kızını Ortaya Çıkardı!

One Piece Film: Red, 6 Ağustos 2022'de piyasaya sürülecek olan 15. One Piece filmi. Eiichiro Oda, filmin genel yapımcısı ve süpervizörü olarak görev yapacak.

post-19

İlk teaser fragmanında açıklandığı gibi, arsa Shanks"ı içerecek, filmin başlık logosunda “D” de imza izi görülebilen. bunlara ek olarak, Uta adlı filmde yeni bir kadın karakter görünecek, Oda, son beş filmin dördünde kötü adam olarak rol alan yaşlı erkek karakterlerden ayrıldığını belirtti.. Tanıtım posteri onu tasvir ediyor, gökyüzü adası sakini gibi görünen.

post-19

İkinci fragman Uta'nın dünyaca ünlü bir diva ve Kızıl Saçlı Şaftların kızı olduğunu ortaya koyuyor.Uta ve Shanks'ın çok yakın olduğunu öğreniyoruz ve onu terk ettiğinde depresyona girdi.Bilinmeyen nedenlerle Uta, Luffy'nin korsan olmayı bırakmasını istiyor.

post-19

İşte yeni teaser fragmanı:

Benzer Yazılar

Bin Güneşli Hayata Gelecek!
Haber Bin Güneşli Hayata Gelecek!

One Piece Film: Red, 6 Ağustos 2022''de piyasaya sürülecek olan 15. One Piece filmi. Film Shanks"ı içerecek ve büyük bir yeni kadın karakteri tanıtacak: görüşmediği kızı Uta.

Tek Parça Film: Kırmızı - Yeni Tanıtım Fragmanı!
Haber Tek Parça Film: Kırmızı - Yeni Tanıtım Fragmanı!

One Piece Film: Red, 6 Ağustos 2022''de piyasaya sürülecek olan 15. One Piece filmi. Eiichiro Oda, filmin genel yapımcısı ve süpervizörü olarak görev yapacak.

Altı Yeni Oyuncu ONE PIECE Netflix Live Action"a katıldı!
Haber Altı Yeni Oyuncu ONE PIECE Netflix Live Action"a katıldı!

ONE PIECE Netflix Live Action altı yeni oyuncu ekledi.

Yorum Yaz



Yorumlar (0)

Buraya yorum yapan olmamış. İlk sen olabilirsin...