Logo
Haberler

Tek Parça halinde, Şeytan Meyvesi Kullanıcıları yıkanıyor mu?

Soru: Odacchi! İşte size bir soru! Timsah “kum” olduğu için suyla savaşamaz, değil mi? O zaman nasıl yıkanır?! O hiç mi?! Bu çok pis!! Yıkanıyor musun Odacchi? tarafından Crocodile's Mother

post-19

Oda: Her şeyden önce, Devil Fruit kullanıcılarının kendilerini banyo yapma sorununu tartışalım. Şeytan Meyvesi yiyen insanlar deniz tarafından “nefret edilir”, ve yüzemezler.

post-19

Buradaki “deniz” nehirlerden, havuzlardan ve banyolardan her türlü durgun suya kadar her şeyi ifade edebilir. Dünya çapında, hepsi “deniz” dir. Bu insanlar suya girdiklerinde, sadece güçlerini kullanamazlar, vücutlarını hareket ettirmekte zorlanırlar. Biraz mücadele edebilirler, ama pek iyi olmaz. Bu, eğer tüm vücutları “denize” batırılmışsa. Vücudun yarısından azıyla veya sadece uzuvlarla, daha kolay olur. Ayrıca yağmur ve damlayan suyun hiçbir etkisi yoktur. Bu nedenle, kalça banyoları veya duşlar en yaygın seçimdir.

post-19

Şimdi, Timsah'ın durumunda, “su” güçlerinin zayıflığıdır, bu yüzden yetenekleri duşta bile soyulur. Ama duş aldığın zaman etrafta düşman yok, bu yüzden bahse girerim güçleri engellenmiş olsa bile onları alırdı. Sence de öyle değil mi? - Ve son sorunuzu cevaplamak için, banyo yapmakla ilgili. Olduğu gibi, Yıkanıyorum. İki kere! Bir yıl içinde!

Benzer Yazılar

Tek Parça x Overwatch
Haber Tek Parça x Overwatch

Overwatch, 24 Mayıs 2016''da PlayStation 4, Xbox One ve Windows için piyasaya sürülen Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan takım tabanlı çok oyunculu birinci şahıs nişancı video oyunudur. Overwatch Universe ile birleşirse One Piece dünyasının nasıl olacağını hiç hayal ettiniz mi? Koreli sanatçı Han Suk Bum, bu harika hayran sanat serisiyle bunu öğrenmeye karar verdi!

Hasır Şapkalı Korsanlar Ödüllerinin Evrimi 1997'den 2022'ye
Haber Hasır Şapkalı Korsanlar Ödüllerinin Evrimi 1997'den 2022'ye

Robin''in ilk ödülünü açıklamak için halka bir kapak hikayesi verilirken, asıl sebep, Dünya Hükümeti"nin poneglifleri okuma yeteneğini dünya güvenliği için bir tehdit olarak görmesidir.. Hasır Şapkalara katıldıktan sonra, ancak, hükümetin ona bakışları daha gerçek hale geliyor.

20 Bize İlham Veren Tek Parçadan Alıntılar
Haber 20 Bize İlham Veren Tek Parçadan Alıntılar

“Adalet denen bu şey... nerede durduğunuza bağlı olarak şeklini değiştirir.” - Kuzan (Aokiji)

Yorum Yaz



Yorumlar (0)

Buraya yorum yapan olmamış. İlk sen olabilirsin...