Logo
Haberler

Tek Parça Romantik İlişkiler

Efsane: One Piece X karakteri X diğer karakter One Piece aşık.

post-19

Gerçek: Luffy x Nami gibi bahsedilen eşleşmeleri görmek nadir değildir, Luffy x Boa Hancock, Sanji x Nami, Zoro x Nico Robin, Zoro x Tashigi, Franky x Nico Robin, vb. ancak bazı taraftarlar spekülasyonu olmadığında gerçeğe dönüştürmeye çalışıyor.

post-19

Hayranlar olası karakter çiftleri hakkında hayal kurmayı sever.

post-19

SBS mektubunda One Piece romantizm olup olmayacağı sorulduğunda, Eiichiro Oda “maceraya aşıklar” diye yanıtladı. Manganın kendisinde hiçbir ipucu yok. Kyros ve Scarlett'in aşk hikayesi gibi küçük aşk hikayeleri var ve bazı ilişkiler ele alındı (Piiman, Tamanegi ve Ninjin gibi Usopp'un Kaya olarak birine sahip olduğu için nasıl “şanslı bir adam” olduğundan bahsediyor) ama oldukça küçükler ve resmi olarak büyük bir ilişki onaylanmadı.

post-19

Gibi, çoğu aşk referansı, bir karakterden diğerine sapkın yorumlar şeklinde gelir. Oda, bu bir shonen manga olduğu için, neredeyse hiç romantizm olmadığını söyledi (birkaç istisna dışında, evli çiftler gibi, vb.). Sanji'nin var olan hemen hemen her kadına karşı duygularını saymamak, Oda herhangi bir formu tanıtmak için on bir yıl sürdü - Boa Hancock'un Luffy'ye olan sevgisi.

post-19

Bununla birlikte, Luffy"nin Hancock için aynı duyguları olmadığı için bu sadece mizah amaçlı tek taraflı bir aşk olarak kabul edilir., geçmişte evlilik teklifini birkaç kez geri çevirmiş olmak.

post-19

Oda ayrıca SBS"den birinde One parçanın genç erkekleri hedef alan manga olduğunu belirtti., bu nedenle Hasır Şapka ekibi arasında romantizm olmayacak.

Benzer Yazılar

Çocuk Korsan Üyelerinin İsimleri Açıklandı!
Haber Çocuk Korsan Üyelerinin İsimleri Açıklandı!

Çocuk Korsanları, Sabaody Takımadaları Arkı sırasında Hasır Şapka Korsanlarının oraya iki yıl önce geldiği sırada tanıtılan rezil ve dikkate değer bir çaylak korsan ekibidir.. Gibi, onlar En Kötü Neslin bir parçası. Kaptanları Eustass Kid.

En Güçlü Mürettebatın En İyi Dört Savaşçısı
Haber En Güçlü Mürettebatın En İyi Dört Savaşçısı

ROGER KORSANLAR (Gol D. Roger-Silvers Rayleigh-Scopper Gaban-Kozuki Oden)

Oda resmen Zoro"nun 2. En Güçlü olduğunu doğruladı, ancak Mürettebatın Kaptan Yardımcısı değil!
Haber Oda resmen Zoro"nun 2. En Güçlü olduğunu doğruladı, ancak Mürettebatın Kaptan Yardımcısı değil!

Oda bunu son SBS"de doğruladı, böylece Zoro"nun Kaptan Yardımcısı olup olmadığı tartışmasını nihayet durdurabiliriz..

Yorum Yaz



Yorumlar (0)

Buraya yorum yapan olmamış. İlk sen olabilirsin...