Logo
Haberler

Herşey 14 Hasır Şapka Korsanları Üyeleri

Hasır Şapka Korsanları, Doğu Mavisi kökenli rezil ve güçlü bir yükselen korsan ekibidir., ancak farklı alanlardan çeşitli üyeleri var. Monkey D. Luffy tarafından yönetiliyor.

post-19

Az sayıda üyeye sahip olmasına rağmen, Hasır Şapkalar inanılmaz potansiyele sahip son derece güçlü bir ekip, Big Mom Pirates and the Beasts Pirates gibi Yonko sınıfı ekiplere meydan okuyabilir. Luffy, önceki İmparatoru yendikten sonra resmen İmparator oldu, Kaido, ve şimdi dünyanın en güçlü dört korsanından biri olarak kabul ediliyor.

post-19

Şimdiye kadar, mevcut üyelerden beşinin Haki"lerini uyandırdığı gösteriliyor.

post-19

Luffy ve Zoro"nun üç Haki türünü de kullandığı gösterilmiştir..

post-19

Sanji ve Jinbe iki tür Haki kullanmışlardır (Silahlanma ve Gözlem); Usopp sadece bir tür tezahür ederken (Usopp''un Gözlem Haki, Şeker''i keskin nişancıyla çekerken Dressrosa''da gösterilir).

post-19

Benzer Yazılar

One Piece Karakterler nasıl bakardı 40 ve 60 yaşında!
Haber One Piece Karakterler nasıl bakardı 40 ve 60 yaşında!

1-Soru: Odacchi, merhaba! Hem Odacchi hem de Luffy"nin büyük bir hayranıyım. Bugün Odacchi için bir sorum var! Çocukken, Maymun D. Garp''ın gözleri Luffy''nin gözleriyle aynıydı, büyük ve yuvarlak. Ancak, bir yetişkin olduğunda, daraldılar. Peki ya Luffy''nin gözleri? Döndüğünde 20, gözleri de Garp''inki gibi olacak mı?

Oda, Ulti ve Page One"ın Kaido tarafından kabul edildiğini açıkladı
Haber Oda, Ulti ve Page One"ın Kaido tarafından kabul edildiğini açıkladı

Soru: Ulti ve Page One gerçek kardeşler mi? Sayfa Bir, onu daha yaşlı bir kadın arkadaşa da söylenebileceği gibi hissettiren bir terimle çağırıyor gibi görünüyor., sadece abla değil, bu yüzden ikisini çok merak ediyorum!

Sanji'nin Kadınlarla Mücadele Edememesinin Arkasındaki Sebep
Haber Sanji'nin Kadınlarla Mücadele Edememesinin Arkasındaki Sebep

Önce bir şeyi anlayalım, Sanji kadınları tekmelemeye karşı değildi.

Yorum Yaz



Yorumlar (0)

Buraya yorum yapan olmamış. İlk sen olabilirsin...