Logo
Haberler

Oda, Gelecek Yıl Shanks ve Karasakal arasında bir Çatışmanın gerçekleşeceğini açıkladı.!

Jump Festa 2023, 18 Aralık 2022 Pazar günü 17:00 JST''de başladı. Eiichiro Oda, gelecek yıl One Piece için neler bekleyebileceğinize dair mesajını sundu!

post-19

Aşağıda tam mesajı var:

Jump Festa''ya katılan herkese ve evde şovu izleyen herkese merhaba, bu Eiichiro Oda, dünyanın en büyük divası, ya da bunun gibi bir şey.

Bu yıl, Wano yayı sona erdi, ana hikaye toparlanmaya başladı, Tek Parça: Film Kırmızı filmi büyük bir hit oldu, bu yüzden genel olarak gerçekten çılgın bir yıl oldu.

post-19

Tüm personel her zaman mutluluk çığlıkları atıyor. Uta-chan da kırmızı & beyaz şarkı savaşında görünecek!

Sadece sınırlı bir süre için mevcut olacağı için onun tv turunu beğeneceğinizi umuyoruz. Kart oyunu da büyük bir hit oldu, Geçen gün personelimize kart alıp alamayacağımızı sordum, ama bana onlara ulaşamayacağımızı söylediler. Buna inanabiliyor musun!?

Oldu 25 serileştirmenin başlamasından bu yana geçen yıllar, ve çok uzun bir hikaye oldu, ama son zamanlarda, gittikçe daha fazla genç okuyucu bu işi alıyor. Serinin son yayı başladığında gerçekten heyecanlandım, ve insanları bu konuda heyecanlanmaya teşvik etti, ama diziyi yakın zamanda tamamlama planım yok, böylece rahatlayabilir ve kolaylıkla okuyabilirsiniz.

post-19

Gelecek yıl 6 yıldır üzerinde çalıştığımız video oyunu One Piece Odyssey piyasaya sürülecek!

Farklı sahne etkinlikleri de hazırlıyoruz! Ve Hollywood canlı aksiyonu da yapım aşamasında! Şu anda sezon için zorlu taslaklardan geçiyoruz 1. Perde arkasında çok iş var, ama süreç boyunca en endişeli olan bendim... Ama gerçekten harika!

Ve gelecek yıl, orijinal manga serisinde, “o kişi” ile “o kişi” arasında bir çatışma gerçekleşecek!

post-19

Hikayenin gittiği yer burası! Bir şekilde adlandırmam gerekseydi, harika bir Battle Royale gibi olurdu! Umarım kimse ölmez! Lütfen gelecek yıl One Piece için sabırsızlanıyoruz!!

Benzer Yazılar

Oda Evinin Sırlarını Gösteriyor!
Haber Oda Evinin Sırlarını Gösteriyor!

Bugün Eiichiro Oda''nın işyerinde çok ilginç bir röportaj yayınlandı. Röportaj Sanma tarafından sunuldu, komedyen ve yazarın arkadaşı.

“One Piece Film Red” New York Times Meydanı"nı ele geçiriyor!
Haber “One Piece Film Red” New York Times Meydanı"nı ele geçiriyor!

One Piece Film Red"in ülke çapındaki sinemalarda Kuzey Amerika gösterimi vesilesiyle, dizinin hayranları, ikonik New York Times Meydanı"nda birkaç büyük ölçekli tanıtım deneyimiyle karşılaştı.. ONE PIECE serisi tarihindeki en büyük ev dışı reklam kampanyası olduğu söyleniyor, bu pazarlama şirketi, Kasım ayı için planlanan Kuzey Amerika sürümünü kurdu 4.

KAIDO ve BEYAZ SAKAL! Epik Fan Yapımı Bölümler!
Haber KAIDO ve BEYAZ SAKAL! Epik Fan Yapımı Bölümler!

Edward Newgate, daha yaygın olarak “Beyazsakal” olarak bilinir, “Dünyanın En Güçlü Adamı” olarak biliniyordu. Kaido, “Dünyanın En Güçlü Yaratığı” olarak tanıtıldı. O zamandan beri en güçlü olanın kim olduğu hakkında bir tartışma olmuştur.Myrzart, Kaido vs Whitebeard dövüşünün 4 tam uzunlukta elle çizilmiş bölümlerini yaptı.

Yorum Yaz



Yorumlar (0)

Buraya yorum yapan olmamış. İlk sen olabilirsin...