Logo
Haberler

“One Piece Film Red” New York Times Meydanı"nı ele geçiriyor!

One Piece Film Red"in ülke çapındaki sinemalarda Kuzey Amerika gösterimi vesilesiyle, dizinin hayranları, ikonik New York Times Meydanı"nda birkaç büyük ölçekli tanıtım deneyimiyle karşılaştı.. ONE PIECE serisi tarihindeki en büyük ev dışı reklam kampanyası olduğu söyleniyor, bu pazarlama şirketi, Kasım ayı için planlanan Kuzey Amerika sürümünü kurdu 4.

post-19

Benzer Yazılar

Oda, Gelecek Yıl Shanks ve Karasakal arasında bir Çatışmanın gerçekleşeceğini açıkladı.!
Haber Oda, Gelecek Yıl Shanks ve Karasakal arasında bir Çatışmanın gerçekleşeceğini açıkladı.!

Jump Festa 2023, 18 Aralık 2022 Pazar günü 17:00 JST''de başladı. Eiichiro Oda, gelecek yıl One Piece için neler bekleyebileceğinize dair mesajını sundu!

KAIDO ve BEYAZ SAKAL! Epik Fan Yapımı Bölümler!
Haber KAIDO ve BEYAZ SAKAL! Epik Fan Yapımı Bölümler!

Edward Newgate, daha yaygın olarak “Beyazsakal” olarak bilinir, “Dünyanın En Güçlü Adamı” olarak biliniyordu. Kaido, “Dünyanın En Güçlü Yaratığı” olarak tanıtıldı. O zamandan beri en güçlü olanın kim olduğu hakkında bir tartışma olmuştur.Myrzart, Kaido vs Whitebeard dövüşünün 4 tam uzunlukta elle çizilmiş bölümlerini yaptı.

Oda, Hasır Şapkaların cinsiyet değiştirilmiş versiyonlarını çizdi, Shichibukai, Süpernovalar ve Amiraller
Haber Oda, Hasır Şapkaların cinsiyet değiştirilmiş versiyonlarını çizdi, Shichibukai, Süpernovalar ve Amiraller

Soru 1: Tanıştığımıza memnun oldum. Iva-chan"a bakarken Hasır Şapkaların cinsiyet değiştirilmiş versiyonlarını görmek istediğimi düşünüyordum.. Onları benim için çizebileceğini düşünmüyor musun? Lütfen yap şunu. Kalem adı: TOMO. M

Yorum Yaz



Yorumlar (0)

Buraya yorum yapan olmamış. İlk sen olabilirsin...