Logo
Haberler

Fairy Tail One Piece esinlenerek mi?

Manga yazarlarının diğer yazarların çalışmalarından ilham alması ve bazı nitelikleri paylaşması oldukça yaygındır. Bu, One Piece ile çok fazla benzerliği paylaşan Fairy Tail durumu gibi görünüyor..

post-19

Örneğin, hem Gildarts hem de Shanks kendi şovlarında benzer roller oynarlar.. Her iki erkek de temelde ana karakterin biyolojik olmayan babalarıdır ve mentor ve rol model olarak hareket eder.. Her iki adam da artık kahramanın hayatında öncelikle yok. Ve aynı görünüyorlar. Aşağıdaki resimlerde gösterildiği gibi, One Piece ve Fairy Tail arasında pek çok benzer sahne/karakter tasarımı vardır:

post-19
post-19
post-19
post-19
post-19
post-19
post-19
post-19

Benzer Yazılar

AOKIJI vs AKAINU! Tam uzunlukta elle çizilmiş bölüm!
Haber AOKIJI vs AKAINU! Tam uzunlukta elle çizilmiş bölüm!

One Piece bazı destansı savaşlar ekran dışı. Ne yazık ki, daha önce hiç görmediğimiz karakterlerin farklı yönlerini görmemize izin veren bazı önemli kavgaları kaçırdık.

Oda'nın Muhtemelen Daha Önce Hiç Fark Edilmediğiniz Öngörmesi!
Haber Oda'nın Muhtemelen Daha Önce Hiç Fark Edilmediğiniz Öngörmesi!

Herkes Oda"nın habercisi söz konusu olduğunda usta olduğunu bilir, çünkü bu, dizinin birçok farklı yönünde dizi boyunca sık sık görülebilir..

Oda Canavar Üçlüsünün Özel Haki Türlerini Ortaya Çıkardı
Haber Oda Canavar Üçlüsünün Özel Haki Türlerini Ortaya Çıkardı

Bir SBS''de, One Piece yaratıcısı Eiichiro Oda, Hasır Şapka Korsanları içindeki Haki kullanıcıları için talep edildi ve o anda sadece üç tane vardı.

Yorum Yaz



Yorumlar (0)

Buraya yorum yapan olmamış. İlk sen olabilirsin...