Logo
Haberler

Oda Canavar Üçlüsünün Özel Haki Türlerini Ortaya Çıkardı

Bir SBS''de, One Piece yaratıcısı Eiichiro Oda, Hasır Şapka Korsanları içindeki Haki kullanıcıları için talep edildi ve o anda sadece üç tane vardı.

post-19

D: “Bu hiçbir yerde olmayabilir, ama Hasır Şapkalı Korsanlarda kim Haki"yi kullanabilir? Bu beni rahatsız ediyor ve Aşk Kasırgasımı etkinleştiremiyorum.

Oda: “Bu üçü. Onların özel haki rengi parantez içinde.”

post-19

Tabii ki bu, diğer Haki türlerine güç vermeyecekleri anlamına gelmez (örneğin, Kenbunshoku Haki''yi Katakuri''ye karşı mücadelesi sırasında zirveye ittikten sonra, Luffy geleceği sınırlı bir ölçüde görme yeteneği kazandı. Buna ek olarak Wano''da Gelişmiş Busoshoku Haki kazandı, bu arada Zoro, gelişmiş Haoshoku Haki tekniği üzerinde bilinçli kontrol sahibi olmayı başardı ve onu üç kılıca da aşıladı).

post-19

Basitçe, her farklı Haki"nin ustaları olacaklar.

Zoro - Busoshoku Haki''nin Ustası

post-19

Sanji - Kenbunshoku Haki Ustası

post-19

Luffy - Haoshoku Haki''nin Ustası

post-19

Benzer Yazılar

Oda'nın Muhtemelen Daha Önce Hiç Fark Edilmediğiniz Öngörmesi!
Haber Oda'nın Muhtemelen Daha Önce Hiç Fark Edilmediğiniz Öngörmesi!

Herkes Oda"nın habercisi söz konusu olduğunda usta olduğunu bilir, çünkü bu, dizinin birçok farklı yönünde dizi boyunca sık sık görülebilir..

Oda'ya göre Hasır Şapkalar ve Ruh Hayvanları
Haber Oda'ya göre Hasır Şapkalar ve Ruh Hayvanları

Bir SBS sorusu, bir hayran en çok hangi hayvanlara benzeyeceklerini sordu. Bu soru ilk sorulduğunda, Hasır Şapkalar vardı 6 üyeler. Daha sonraki bir SBS"de, Oda kalan mürettebat üyeleri için diğer hayvanları sağladı. Bölüm 651''in renk yayılımı, her Hasır Şapkayı bir hayvan post-timeskip olarak da tasvir etmektedir. Mürettebatın hayvanlarından bazıları değişti, ama bazıları aynı kalır.

Oda, birisinin Şeytan Meyvesinin Adını nasıl öğrendiğini açıklıyor
Haber Oda, birisinin Şeytan Meyvesinin Adını nasıl öğrendiğini açıklıyor

Soru: Hey, Odacchi! Bir sorum var! Şeytan Meyveleri Hakkında!! Kaku ve Kalifa, Şeytan Meyvelerinin ne olduğunu yiyene kadar bilemeyeceklerini söyleselerdi, Shanks, Luffy''nin Gomu Gomu no Mi"nin yemeden önce ne olduğunu nasıl biliyordu?? Söyle bana! Şimdi söyle!! Pleeeease söyle bana!!! PN Shirogitsunekko

Yorum Yaz



Yorumlar (0)

Buraya yorum yapan olmamış. İlk sen olabilirsin...