Logo
Haberler

Oda'nın Muhtemelen Daha Önce Hiç Fark Edilmediğiniz Öngörmesi!

Herkes Oda"nın habercisi söz konusu olduğunda usta olduğunu bilir, çünkü bu, dizinin birçok farklı yönünde dizi boyunca sık sık görülebilir..

post-19

Örneğin, Haki"ye resmi olarak tanıtılmadan önce sayısız kez atıfta bulunulur - Shanks"ın Fatih"in Haki"yi bir Deniz Kralına karşı ilk kullanımından, Beyaz Sakal ile Fatih"in Haki çatışmasına kadar, yukarıdaki havada değişimlere neden olmak.

post-19
post-19

Birçok insan bunu yeniden bağlamaya tebeşirler, ama One Piece yeniden izledikten sonra, Drum Kingdom yayında harika bir şey yakaladım. Oda doğrudan Haki"nin üç formuna da atıfta bulunuyor, kelimenin tam anlamıyla her birini o kadar kısa ve ince bir şekilde tanımlayarak, daha önce hiç bahsetmedim!

post-19

Chopper ve Dr arasındaki değişim. Bölümde Hiluluk 85:

post-19

Helikopter: “Doktor, Korsan nedir? ”

post-19

Dr. Hiluluk: “Bir korsan? Korsanlar denizin büyük adamlarıdır. Onların taş gibi sert bir bedeni, kartalın gözleri ve gökyüzünü parçalayan bir sesi var. ”

* ThunderStorm3 tarafından Teori

Benzer Yazılar

Fairy Tail One Piece esinlenerek mi?
Haber Fairy Tail One Piece esinlenerek mi?

Manga yazarlarının diğer yazarların çalışmalarından ilham alması ve bazı nitelikleri paylaşması oldukça yaygındır. Bu, One Piece ile çok fazla benzerliği paylaşan Fairy Tail durumu gibi görünüyor..

Oda Canavar Üçlüsünün Özel Haki Türlerini Ortaya Çıkardı
Haber Oda Canavar Üçlüsünün Özel Haki Türlerini Ortaya Çıkardı

Bir SBS''de, One Piece yaratıcısı Eiichiro Oda, Hasır Şapka Korsanları içindeki Haki kullanıcıları için talep edildi ve o anda sadece üç tane vardı.

Oda'ya göre Hasır Şapkalar ve Ruh Hayvanları
Haber Oda'ya göre Hasır Şapkalar ve Ruh Hayvanları

Bir SBS sorusu, bir hayran en çok hangi hayvanlara benzeyeceklerini sordu. Bu soru ilk sorulduğunda, Hasır Şapkalar vardı 6 üyeler. Daha sonraki bir SBS"de, Oda kalan mürettebat üyeleri için diğer hayvanları sağladı. Bölüm 651''in renk yayılımı, her Hasır Şapkayı bir hayvan post-timeskip olarak da tasvir etmektedir. Mürettebatın hayvanlarından bazıları değişti, ama bazıları aynı kalır.

Yorum Yaz



Yorumlar (0)

Buraya yorum yapan olmamış. İlk sen olabilirsin...