Logo
Haberler

Oda'ya göre Hasır Şapkalar Korsan olmasaydı

SBS sorusu, bir hayran Oda"ya korsan olmasaydı her mürettebat üyesinin tercih ettiği kariyerin ne olacağını sordu, ve başka bir hayran tarafından sorulan soruya bir yanıt verdi, yeterince uygun olduklarını görmek.

post-19

D: Hasır Şapkalar korsan olmasaydı, tercih ettikleri kariyerleri ne olurdu? Lütfen bize söyle!! (Bahse girerim Sanji hala bir şef olurdu...) H.momo Yaş 9

post-19

Oda: Tamam. Yani bunun hakkında, Aslında cevabı başka bir hayranın kartpostalında buldum. “Hobilerim” etiketli tarafta listelenen örnek mesleklerin olduğunu buldum. PN. Sukekiyo-san''ın da aynı sorunuzla birlikte dahil ettiği, işte buradalar.

post-19

Gerçekten böyle bir şey olacaklarını varsayıyorum.

post-19
post-19
post-19
post-19

Benzer Yazılar

Oda, Zoro"ya en uygun Şeytan Meyvelerini ortaya çıkardı, Nami, Sanji, Usopp ve Franky!
Haber Oda, Zoro"ya en uygun Şeytan Meyvelerini ortaya çıkardı, Nami, Sanji, Usopp ve Franky!

Soru: Zoro, Nami, Usopp, Sanji, ve Franky yetenek kullanıcıları olacaktı, o zaman ne tür bir meyve yiyeceklerini düşünüyorsun? -PN. 420 arazi

Fairy Tail One Piece esinlenerek mi?
Haber Fairy Tail One Piece esinlenerek mi?

Manga yazarlarının diğer yazarların çalışmalarından ilham alması ve bazı nitelikleri paylaşması oldukça yaygındır. Bu, One Piece ile çok fazla benzerliği paylaşan Fairy Tail durumu gibi görünüyor..

Oda'nın Muhtemelen Daha Önce Hiç Fark Edilmediğiniz Öngörmesi!
Haber Oda'nın Muhtemelen Daha Önce Hiç Fark Edilmediğiniz Öngörmesi!

Herkes Oda"nın habercisi söz konusu olduğunda usta olduğunu bilir, çünkü bu, dizinin birçok farklı yönünde dizi boyunca sık sık görülebilir..

Yorum Yaz



Yorumlar (0)

Buraya yorum yapan olmamış. İlk sen olabilirsin...